GrowProud en Meilink op TV

GrowProud en Meilink zijn zaterdag 4 juli om 16:30 uur te zien in het tv-programma How It’s Done op RTL Z.

Alfred Klunder vertelt over GrowProud, het belang van marketing en wat GrowProud voor de maakindustrie kan betekenen.

Een tipje van de sluier: “GrowProud is een bedrijf met groei-implementators en marketeers, die middels een ‘groei totaalaanpak’ bedrijven in de maakindustrie ondersteunt bij het realiseren van de groeiambities. Schouder aan schouder met de ondernemer”.

Peter Rikken vertelt de kijkers wat de samenwerking met GrowProud heeft opgeleverd: “Ik zie progressie doordat de verkopers beter aansluiten bij de behoefte van de klanten, ze vragen er beter op door”. Verder geeft Peter aan dat GrowProud de strategie heeft opgezet om klanten ook te benaderen via de website en social media, wat beter gaat dan voorheen.

Samenwerking GrowProud – Meilink

Analyse is een kracht van GrowProud. Dit is ook bij Meilink het startpunt geweest voor wat ze noemen ‘Groei verbeteren’. GrowProud heeft voor Meilink helder in beeld gebracht waar de klanten behoefte aan hebben en waar Meilink sterk in is.

How It’s Done

How It’s Done is een programma van RTL Z waar in 30 minuten verschillende inspirerende ondernemersverhalen voorbijkomen. Verschillende ontwikkelingen, noviteiten en kansen van verschillende ondernemers komen aan bod.

Geen tijd om te kijken op 4 juli? De herhaling is te zien op maandag 6 juli om 10:30 uur en donderdag 9 juli om 16:30 uur.

 

Update: Het programma is inmiddels uitgezonden. Hieronder is de film terug te kijken:

 

Lees ook:

Meilink 150 jaar: Wereldspeler in hightech-verpakkingen

Meilink 150 jaar: Wereldspeler in hightech-verpakkingen

Uit het artikel in Kijk op Oost Nederland: Het is ook simpelweg een heel mooi vak, vindt Peter Rikken. “Uitdagend, vernieuwend, altijd anders. Het mooie daarbij is dat dat vernieuwende aspect ook geldt voor de bedrijven waarvoor wij werken. Het zijn belangrijke...

Lees meer
Motoren op transport naar de woestijnrally in Abu Dhabi

Motoren op transport naar de woestijnrally in Abu Dhabi

Meilink ‘in the desert’ De klassieker in de woestijnrally’s, Abu Dhabi’s Desert Challenge, begint dit jaar op 25 februari. Om zeker te zijn dat de motorrijders dan ook van start kunnen, bestelde Impeco bij Meilink kisten voor het transport van de motoren. Wij leverden...

Lees meer
Als ondernemer mag je niet bang zijn om fouten te maken

Als ondernemer mag je niet bang zijn om fouten te maken

Uit het artikel in Link Magazine nummer 1: De belangrijkste les die Peter Rikken leerde in zijn jaren bij Meilink is dat je meer goed moet doen dan dat je fout doet. ‘Als ondernemer mag je niet bang zijn om fouten te maken, want als je niets probeert, kom je nergens....

Lees meer