Wat ons beweegt

Securing Value

Onze drijfveer en trots is het vertrouwen van opdrachtgevers om hun producten op tijd, veilig en in perfecte staat af te leveren, waar ook ter wereld. Dat is wat wij Securing Value noemen. Bij elke stap in de logistieke keten en in alles wat wij doen, nemen wij zoveel mogelijk zorg uit handen en bieden wij hen ruimte om te focussen op hun kernactiviteiten. Wij willen bijdragen aan het succes van onze klanten, dat is wat ons beweegt.

Hoe wij het doen

Werken met Meilink

We verdiepen ons grondig in uw behoefte en integreren naadloos in uw supply chain en processen. Als er iets in de planning verschuift, bewegen wij mee. Onze mensen, werkwijzen en systemen zijn erop ingesteld om wijzigingen op te vangen zodat uw levering verzekerd blijft. Daarin zijn wij zowel solide als uniek flexibel. U regelt het allemaal via één contactpersoon die uw bedrijf kent en de weg weet in al onze mogelijkheden. Dit staat verankerd in het concept Meilink Cares.

Wat wij doen

Onze diensten

Meilink levert industriële verpakkingsoplossingen, hightech reiniging & verpakken en logistieke diensten. Binnen deze drie gebieden kunt u kiezen uit specifieke producten en diensten zodat onze dienstverlening altijd aansluit op uw situatie. Zo helpen wij klanten uit verschillende sectoren in de maakindustrie met projectmanagement over de gehele keten of maatwerk in aparte diensten.

Meilink Cares

Wij zorgen voor:

1. Uw leverbetrouwbaarheid
2. Uiterste flexibiliteit in alles
3. De juiste oplossing in de logistieke keten tegen de laagste integrale ketenkosten

4. Naadloze aansluiting op uw organisatie en processen
5. Eén betrokken adviseur en een slagvaardig team

6. projectmanagement voor coördinatie en uitvoering
7. ontwerp tot en met integratie op de plaats van bestemming

Wat Meilink voor u kan doen?
Vraag een offerte aan!
Graag iemand spreken? Bel:
+31 (0) 545-253525
“Meilink helpt ons om onze logistieke doelen te realiseren”

Bouke Willems, Eijkelkamp SonicSampDrill