Verder met 1 naam die staat als een huis: Meilink

Na jaren als een hechte groep van bedrijven samen aan complete ontzorging van klanten gewerkt te hebben, zijn wij nu verheugd en trots om verder te gaan onder 1 naam: Meilink!

Als collega’s werken wij al heel lang samen en zijn we samen sterk. Daarom hebben wij ons afgevraagd of wij ons met verschillende namen moeten blijven presenteren. Of dat het tijd is om het anders te doen, om meer duidelijkheid te bieden naar onze klanten.

Met een groep collega’s uit alle vestigingen hebben wij stilgestaan bij de vraag of wij los van elkaar beter functioneren of niet. Op deze essentiële vraag kwam een unaniem antwoord: ja, wij zien onszelf als één bedrijf en wij versterken elkaar onderling!

Samen gaan wij verder met het leveren van de Meilink Chain Solutions. Daarin verandert er niets. Van ontwerp en productie van industriële verpakkingen tot verpakken, gecertificeerd testen, hightech reinigen, opslag, marshalling, transport en duurzaam hergebruik. Securing Value blijft de missie die wij met dit complete pakket realiseren.

Goed nieuws is ook dat alle oplossingen via elke vestiging te verkrijgen zijn. Dat betekent dat er een wereld aan producten diensten direct onder handbereik is via de bestaande contactpersonen.

Meer weten over de producten en diensten van de Meilink Chain Solutions? Op Home – Meilink hebben wij ze overzichtelijk en aanklikbaar op een rij gezet.

Wij hebben alle vertrouwen in een mooie toekomst met één naam die staat als een huis!

Lees ook:

Motoren op transport naar de woestijnrally in Abu Dhabi

Motoren op transport naar de woestijnrally in Abu Dhabi

Meilink ‘in the desert’ De klassieker in de woestijnrally’s, Abu Dhabi’s Desert Challenge, begint dit jaar op 25 februari. Om zeker te zijn dat de motorrijders dan ook van start kunnen, bestelde Impeco bij Meilink kisten voor het transport van de motoren. Wij leverden...

Lees meer
Als ondernemer mag je niet bang zijn om fouten te maken

Als ondernemer mag je niet bang zijn om fouten te maken

Uit het artikel in Link Magazine nummer 1: De belangrijkste les die Peter Rikken leerde in zijn jaren bij Meilink is dat je meer goed moet doen dan dat je fout doet. ‘Als ondernemer mag je niet bang zijn om fouten te maken, want als je niets probeert, kom je nergens....

Lees meer
UNIEK JUBILEUM: 150 JAAR MEILINK

UNIEK JUBILEUM: 150 JAAR MEILINK

Op 24 januari 2024 bestaat ons mooie bedrijf maar liefst 150 jaar! In een tijd van grote technologische ontwikkelingen, snelle startups en vele prachtige bedrijven in de maakindustrie staat  Want hoe bijzonder is het dat je als bedrijf door de uitdagingen van...

Lees meer