Meilink biedt meer voor de maakindustrie

Bij Meilink zijn wij trots op het werk dat wij doen voor mooie klanten in de maakindustrie. Elke dag gaan wij ervoor om hun kostbare goederen te beschermen en op de plek van bestemming te krijgen. Om dit echt goed te doen, zoals u van ons gewend bent, verdiepen wij ons en zijn wij betrokken. Maar juist omdat wij precies leveren wat nodig is, zien de meeste klanten niet wat Meilink nog meer in huis heeft. Tijd om te laten zien wat wij met meerdere specialisaties en 8 vestigingen als één Meilink allemaal te bieden hebben.

Complete keten van A tot Z

Wat u natuurlijk wel weet, is dat wij er alles aan doen om kostbare apparatuur of componenten goed af te leveren. Dit streven naar het behoud van zeer kostbare waarde is wat wij Securing Value noemen. Om dit waar te maken, beschikt Meilink als enige in de markt over een complete keten aan diensten. Onze ketenoplossingen gaan van ontwerp, gecertificeerd testen en de productie van industriële verpakkingen tot het deskundig verpakken en internationaal transporteren volgens doordachte logistieke arrangementen. Voor de hightechindustrie verzorgen wij High Precision Cleaning en verpakken wij alles volgens de hoogste reinheidseisen. Tot slot leveren wij ook logistieke diensten zoals externe opslag, voorraadbeheer en magazijnwerkzaamheden aan klanten die geen ruimte hebben en dit graag aan een specialist overlaten. Het mooie is dat je als klant met slechts één gesprekspartner werkt om alles van A tot Z af te stemmen. Achter de schermen zorgen wij dan dat alles in perfecte staat op de plek van bestemming komt.

Duurzaamheid door hergebruik

Wij leven in een tijd dat wij zuinig moeten zijn op energie en grondstoffen. Vanuit deze verantwoording werken wij zoveel mogelijk met duurzame materialen en gaan wij verspilling tegen. Via hergebruik zorgen wij dat verpakkingen na uitlevering worden teruggehaald, schoongemaakt, gerepareerd en op voorraad gehouden of direct weer uitgeleverd worden. Zo bespaart u zowel op de directe kosten van nieuw verpakkingsmateriaal als op de indirecte kosten voor magazijn en logistiek. Daarbij zal duidelijk zijn dat hergebruik een fors mindere belasting van het milieu geeft.

Tijdig, onbeschadigd en flexibel

Het is inderdaad veel wat Meilink allemaal biedt aan ketenoplossingen. Maar uiteindelijk zijn het vooral onze mensen die maken dat het werkt. De trots om het verschil te maken en uitdagingen aan te gaan, maakt dat wij als één Meilink samenwerken om goederen tijdig, onbeschadigd en flexibel meebewegend met de klant af te leveren. Als uw planning gaat schuiven, blijven wij staan om het op te vangen. We zeggen het misschien niet altijd zo, maar het is wel wat ons drijft. We hopen natuurlijk dat u dit als klant van Meilink herkent!

Meer weten?

Wilt u meer weten over complete projecten of juist over specifieke onderdelen zoals verpakkingsontwerp en productie, Cleanroom2Cleanroom voor hightech componenten of logistieke diensten? Neem gerust contact op of bel direct 0545-253525.

Lees ook:

Motoren op transport naar de woestijnrally in Abu Dhabi

Motoren op transport naar de woestijnrally in Abu Dhabi

Meilink ‘in the desert’ De klassieker in de woestijnrally’s, Abu Dhabi’s Desert Challenge, begint dit jaar op 25 februari. Om zeker te zijn dat de motorrijders dan ook van start kunnen, bestelde Impeco bij Meilink kisten voor het transport van de motoren. Wij leverden...

Lees meer
Als ondernemer mag je niet bang zijn om fouten te maken

Als ondernemer mag je niet bang zijn om fouten te maken

Uit het artikel in Link Magazine nummer 1: De belangrijkste les die Peter Rikken leerde in zijn jaren bij Meilink is dat je meer goed moet doen dan dat je fout doet. ‘Als ondernemer mag je niet bang zijn om fouten te maken, want als je niets probeert, kom je nergens....

Lees meer
UNIEK JUBILEUM: 150 JAAR MEILINK

UNIEK JUBILEUM: 150 JAAR MEILINK

Op 24 januari 2024 bestaat ons mooie bedrijf maar liefst 150 jaar! In een tijd van grote technologische ontwikkelingen, snelle startups en vele prachtige bedrijven in de maakindustrie staat  Want hoe bijzonder is het dat je als bedrijf door de uitdagingen van...

Lees meer