De kracht van Meilink industriële verpakkingsoplossingen

De kracht van Meilink industriële verpakkingsoplossingen

Als toeleverancier of merkproducent in de maakindustrie wil je kunnen leveren conform alle gemaakte afspraken. Zonder mankeren, elk project op nieuw en bij voorkeur zonder kopzorgen over alles wat buiten de kernactiviteiten van je business valt. De kracht van de Meilink industriële verpakkingsoplossingen zit dan ook niet in de verpakking. Het zit in alles wat erom heen gebeurt. Van advies en ontwerp tot testen, vervaardigen en desgewenst het verpakken van de te leveren apparatuur. Naadloze aansluiting op uw projecten en processen, dat is de kracht van onze verpakkingsoplossingen. 

Doen waar je goed in bent 

Als je doet waar je goed in bent als maakbedrijf heeft dat al snel tot gevolg dat de wereldwijde business groeit. Om vervolgens te zorgen dat alle internationale leveringen onbeschadigd en volgens planning op de plek van bestemming komen, is echter een heel ander specialisme dat u graag aan een ander overlaat. En daar zijn wij dan weer heel goed in. Beter gezegd, het is de trots en centrale drijfveer van Meilink. Wat doen wij om te zorgen dat u geen omkijken heeft naar uw wereldwijde verschepingen? 

Totaalpartner in ketenoplossingen 

Zorgen dat alles tijdig, onbeschadigd en flexibel aansluitend uw processen aankomt, begint al op de ontwerptafel. Als u voorafgaand aan een project bindende afspraken moet maken over leveringen en kosten, helpen onze specialisten u al in de ontwerpfase. Het ontwerp van de te leveren apparatuur koppelen wij dan aan het ontwerp van de verpakkingsoplossing. Zo kan een kleine ontwerpwijziging al een veelvoud aan kosten besparen in zowel de verpakking als de logistieke kosten. Voor gevoelige apparatuur beschikken wij over gecertificeerde testfaciliteiten waar wij verpakkingen testen op de condities waaraan uw product wordt blootgesteld tijdens het gekozen transport. Vervolgens sluiten wij naadloos aan met de vervaardiging in onze productievestigingen. Houten, kartonnen en hybride verpakkingen, beursverpakkingen, flight cases, vlonders, bokken en meer, het is allemaal mogelijk. Desgewenst zorgen wij met ervaren emballeurs voor het verpakken van uw machines of onderdelen. Dat kan op een centrale Meilink-locatie, waar wij over hijs- en hulpmiddelen zoals bovenloopkranen beschikken, of bij u op locatie waar onze mensen naartoe komen. 

Hightech reinigen en logistieke diensten 

Bent u toeleverancier in de hightechindustrie? Dan moet u voldoen aan strikte reinheidseisen. Met High Precision Cleaning en compleet contaminatievrije logistiek van cleanroom tot cleanroom nemen wij alle zorg uit handen. Dit is een sterk groeiende activiteit binnen Meilink, aangezien wij meebewegen met de explosieve groei van de semicon sector in Nederland en de impact die dat heeft op de toeleveranciers. Tot slot kunnen wij een logistiek verlengstuk van uw bedrijf zijn met diensten zoals opslag, marshalling, transport en duurzaam hergebruik zodat u zich op uw kernactiviteiten kunt richten. Ook dit is ontstaan uit de behoefte van klanten om dit bij Meilink neer te leggen.  

Naadloze aansluiting 

De rode draad in alles is naadloze aansluiting. Of het nu gaat om technische uitdagingen, interne processen of internationale logistiek, de kracht van onze verpakkingsoplossingen is dat wij een sterk betrokken en deskundige totaalpartner zijn. Wij weten wat er speelt en welke belangen er op het spel staan. En dat vertalen wij in maatwerk op ons gebied. Uiteindelijk is het onze missie om bij te dragen aan het succes van iedereen die op ons vertrouwt, dus ook aan uw succes!

Meer weten?

Wilt u meer weten over complete projecten of juist over specifieke onderdelen zoals verpakkingsontwerp en productie, Cleanroom2Cleanroom voor hightech componenten of logistieke diensten? Neem gerust contact op of bel direct 0545-253525.

Lees ook:

Meilink verpakt steeds duurzamer

Meilink verpakt steeds duurzamer

Met luchtkussenfolie van gerecycled materiaal De verpakking van uw goederen moet goed zijn. Zowel goed beschermd als ook zo duurzaam mogelijk. Daarom hebben we bij Meilink nu Ocean Green luchtkussenfolie dat uit 95% gerecycled materiaal bestaat en 100% recyclebaar is....

Lees meer
Meilink 150 jaar: Wereldspeler in hightech-verpakkingen

Meilink 150 jaar: Wereldspeler in hightech-verpakkingen

Uit het artikel in Kijk op Oost Nederland: Het is ook simpelweg een heel mooi vak, vindt Peter Rikken. “Uitdagend, vernieuwend, altijd anders. Het mooie daarbij is dat dat vernieuwende aspect ook geldt voor de bedrijven waarvoor wij werken. Het zijn belangrijke...

Lees meer
Motoren op transport naar de woestijnrally in Abu Dhabi

Motoren op transport naar de woestijnrally in Abu Dhabi

Meilink ‘in the desert’ De klassieker in de woestijnrally’s, Abu Dhabi’s Desert Challenge, begint dit jaar op 25 februari. Om zeker te zijn dat de motorrijders dan ook van start kunnen, bestelde Impeco bij Meilink kisten voor het transport van de motoren. Wij leverden...

Lees meer