Haal meer uit uw verpakking

Eindeloze mogelijkheden met Heavy Duty M-Quality

Haal meer uit uw verpakking

Als koploper in heavy duty golfkartonverpakkingen heeft Meilink een eindeloos portfolio voor u in huis. Voor klanten in allerlei markten ontwikkelen, ontwerpen en produceren wij golfkartonverpakkingen. Deze dienen in de eerste plaats om de kostbare inhoud te beschermen. Daarom hebben wij vanuit onze ervaring met de meest uiteenlopende toepassingen M-Quality Heavy Duty golfkarton ontwikkeld. Daar worden dan duurzame, herbruikbare materialen bij gebruikt vanuit het motto: less is more. Zo maken wij vouwdozen, gestanste maatverpakkingen, maar ook wikkeldozen, palletdozen en nog veel meer. Voor extra bescherming kunt u ook interieurs van karton of andere beschermende materialen laten toevoegen. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar het begint altijd met een helder gesprek over uw wensen en uitdagingen.

Van alle markten thuis

Als er iets constant in beweging is, dan is dat de wereld van verpakkingen en logistieke oplossingen. Nieuwe markten en nieuwe producten, zowel in de maakindustrie als consumentengoederen leiden tot nieuwe verpakkingsvraagstukken. Van automotive-onderdelen, landbouwvoertuigen en defensieonderdelen tot medische apparatuur of gereedschappen: het komt allemaal uit solide, lichtgewicht verpakkingen van M-Quality Heavy Duty golfkarton.

Volop ruimte voor sterke merkcommunicatie

Wist u dat onze verpakkingen volledig bedrukt kunnen worden, bijvoorbeeld in de huisstijlkleur maar ook in meerdere kleuren? Daar kunnen uw logo, productnaam en tekst aan toegevoegd worden, waardoor de verpakking uitermate geschikt is om uw boodschap te communiceren Jaarlijks verwerken wij zo’n 1,5 miljoen vierkante meter

M-Quality Heavy Duty golfkarton. Dat biedt volop ruimte om uw merk uit te dragen en aan de unboxing ervaring toe te voegen. Inmiddels ontdekken steeds meer van onze afnemers deze mogelijkheden.

Van verpakkingsdesign tot grijpklare voorraad

De start van een project is meestal een vraag op het gebied van verpakkingsontwikkeling en ontwerp. Wij hebben hiervoor een design en engineeringafdeling met verschillende experts die zich op dit specialisme richten. Doordat we beschikken over state-of-the-art machines en technologieën, kunnen we op vrijwel iedere vraag snel een pasklaar antwoord geven. Na ontwerp en productie kunnen wij als onderdeel van de Meilink Groep aanvullende kennis en diensten bieden. Bijvoorbeeld voor transport, logistiek en verpakkingshulpmaterialen. Daarnaast kunnen wij voorraad houden van uw meest gebruikte verpakkingen.

Samen voor de beste oplossing

Voor de optimale verpakking van uw kostbare en kwetsbare product hoeft u niet opnieuw het wiel uit te vinden. Dat hebben wij vaak al gedaan voor precies dat wat u zocht. Zo kunt u ook kiezen voor hybride verpakkingen met een multi-materialen combinatie. Dat biedt voldoende sterkte, terwijl u nog altijd een lichtgewicht verpakking heeft. Onze kennis en capaciteit komen volledig tot hun recht als wij die kunnen inzetten voor uw situatie en uw logistieke uitdagingen. Laten we praten, dan komen wij samen tot de beste oplossing.

Sterke voordelen van
M-Quality Heavy Duty golfkarton

• Lichtgewicht voor lagere transportkosten

• Communicatiemiddel en merkdrager

• Volledig recyclebaar dus duurzaam

Overtuigd of vragen?

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.