Golfen of biken met Meilink

Dit jaar bestaat Meilink 150 jaar, en dat vieren we graag met onze relaties. In de mooie omgeving van Lochem hebben we op 28 juni een sportieve middag die we gezellig afsluiten met een borrel en lekker eten in de buitenlucht. Ben jij er ook bij? Laat het ons dan weten. 

Wel fun, geen ervaring

Heb jij nog nooit een golfclub in je handen gehad? Of op de trappers van een stoere bike gestaan? Dan is dit je kans: tijdens twee clinics laten professionals je kennismaken met golfen of biken. Om na die clinic zelf af te slaan op het mooie golfterrein, of een prachtige route op de mountainbike of gravelbike te maken door de Achterhoek. Ervaring is dus geen must, een plezierige middag wel. En daarom hopen we dat jij er ook bij kunt zijn 

Wat gaan we doen?

In Lochem staan op 28 juni de golfclubs en bikes voor ons klaar. Aan jou de keus: ga je golfen of biken?  

Golfclinic of 18-holes golfwedstrijd

Voor iedereen zonder GVB is er een uitgebreide golfclinic (ongeveer 2,5 uur). Daarna kun je zelf ook afslaan tijdens een wedstrijdje over 3 prachtige oefenholes. De ervaren golfers met GVB kunnen meedoen aan een 18-holes golfwedstrijd. Deze wedstrijdgolfers hebben ruim de tijd om in te slaan en kunnen hun eigen equipment gebruiken. Voor wie de golfclinic volgt, wordt het benodigde materieel geregeld.  

Bikeclinic met gravelride

Een echte pro trapt af met een bikeclinic inclusief presentatie. Daarna krijgt iedereen de kans om dit zelf in praktijk te brengen tijdens een ride door het mooie landschap van de Achterhoek. Er is de keuze tussen een mountainbiketocht en een gravelride. Welke het wordt, hangt onder meer af van het aantal aanmeldingen voor deze clinic, we vragen je wel vast jouw interesse door te geven. Zowel mountainbikes als gravelbikes zijn beschikbaar voor degenen die geen eigen fiets hebben of meebrengen.   

N.b.: Douchen en omkleden na afloop is mogelijk. 

Mooie outfit cadeau

Wie jarig is, trakteert! Daarom krijgt elke deelnemer een mooie outfit cadeau. Wie meedoet met de bikeclinic krijgt van ons een kledingset voor op de fiets. De golfers ontvangen van ons een mooie polo. De kleding wordt voorafgaand aan het event opgestuurd.

Omdat je onze klant bent

Meilink is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Gestart in 1874 in Borculo als stoomzagerij en houthandel hebben we onszelf steeds opnieuw uitgevonden en staan we nu vanuit meerdere locaties klaar voor onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat hun kapitaalgoederen onbeschadigd en op tijd waar ook ter wereld aankomen. Een groei en ontwikkeling die we niet zonder onze klanten hadden kunnen realiseren. Daarom vieren we deze mijlpaal met jou tijdens een heerlijk en sportief dagje uit. Om je te bedanken dat je onze klant bent.

Het programma

11.00 – 12.00 uur
Inslaan voor wedstrijdgolfers
11.45 – 12.15 uur
Ontvangst
12.15 – 12.25 uur
Welkom
12.30 – 13.15 uur
Lunch (bikeclinic & golfclinic)
12.30 uur
Start golfwedstrijd (aparte lunch wordt verzorgd)
13.30 uur
Start bikeclinic + presentatie met daarna een mooie route door de Achterhoek
13.30 uur
Start golfclinic met daarna een wedstrijdje over 3 prachtige oefenholes
16.30 uur
Borrel (douchen en omkleden is mogelijk)
17.30 uur
Eten buiten

De locatie

We ontvangen je graag op 28 juni aanstaande op:

Lochemse Golf & Country Club De Graafschap
Sluitdijk 4
7241 RR Lochem

Ben jij erbij?

Er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar voor deze dag. Wil je ons laten weten of jij er ook bij wilt zijn?

Let op: Vanwege de beperkte plekken bij de clinics en de wedstrijd kunnen we jouw deelname na aanmelding niet meteen definitief bevestigen. Dit laten we je wel zo snel mogelijk weten.

Aan- of afmelden

Aan- of afmelden