Golfen of biken met Meilink

Dit jaar bestaat Meilink 150 jaar, en dat vieren we met jou! Op 28 juni aanstaande ben jij van harte welkom op een sportieve middag die we gezellig samen afsluiten met een borrel en lekker eten in de buitenlucht. Wij kijken er nu al naar uit!

Kledingmaten en dieetwensen?

Bij Meilink staat securing value voorop. En dat nemen we deze dag wel heel letterlijk. Als onze gast ontvang jij daarom van ons een mooie kledingset. Laat ons alsjeblieft zo snel mogelijk (maar in ieder geval voor 23 mei) de juiste maten weten. Dan zorgen wij dat jij de kleding in de juiste maat voor jou klaarligt op de dag zelf. En heb je dieetwensen of bepaalde allergieën? Laat ons dat dan ook meteen weten, dan houden we er rekening mee.

Een dag om op terug te kijken!

We rekenen op een onvergetelijke dag en er zullen dan ook foto’s gemaakt worden die we graag met jou en anderen delen. Heb je er bezwaar tegen dat we foto’s waar jij op staat, delen? Laat het ons dan weten:

Omdat je onze klant bent

Meilink is een van de oudste familiebedrijven in Nederland. Gestart in 1874 in Borculo als stoomzagerij en houthandel hebben we onszelf steeds opnieuw uitgevonden en staan we nu vanuit meerdere locaties klaar voor onze klanten. Zo zorgen we ervoor dat hun kapitaalgoederen onbeschadigd en op tijd waar ook ter wereld aankomen. Een groei en ontwikkeling die we niet zonder onze klanten hadden kunnen realiseren. Daarom vieren we deze mijlpaal met jou tijdens een heerlijk en sportief dagje uit. Om je te bedanken dat je onze klant bent.

Het programma

11.00 – 12.00 uur
Inslaan voor wedstrijdgolfers
11.45 – 12.15 uur
Ontvangst
12.15 – 12.25 uur
Welkom
12.30 – 13.15 uur
Lunch (bikeclinic & golfclinic)
12.30 uur
Start golfwedstrijd (aparte lunch wordt verzorgd)
13.30 uur
Start bikeclinic + presentatie met daarna een mooie route door de Achterhoek
13.30 uur
Start golfclinic met daarna een wedstrijdje over 3 prachtige oefenholes
16.30 uur
Borrel (douchen en omkleden is mogelijk)
17.30 uur
Eten buiten

De locatie

Je bent op 28 juni van harte welkom op:
Lochemse Golf & Country Club De Graafschap
Sluitdijk 4
7241 RR Lochem

Geef zo snel mogelijk (maar in ieder geval voor 23 mei) je kledingmaten en dieetwensen door