We hebben belangrijk nieuws te vertellen!

Vandaag, donderdag 6 juli, hebben wij het grote nieuws bekend gemaakt dat wij voortaan als één sterk familiebedrijf verder gaan. Dat waren wij al door de hechte samenwerking binnen de groep, maar nu maken wij dat duidelijk aan de markt en onze klanten met één naam voor alle activiteiten: Meilink. Dit is een stap die je natuurlijk niet zomaar neemt. Mocht je niet bij de presentatie geweest zijn, dan kun je in de video zien hoe wij tot deze beslissing gekomen zijn.

Wat ons bindt maakt ons sterk

Met een groep van verschillende mensen uit de verschillende bedrijven hebben wij de afgelopen tijd uitgebreid stilgestaan bij hoe wij onszelf zien. Maar ook of wij wel bij elkaar horen én of wij los van elkaar beter kunnen opereren of niet. Op deze essentiële vragen die wij onszelf gesteld hebben, kwamen unanieme antwoorden. De duidelijkheid die dit gaf, maakt dat wij zeker weten dat wij verder willen als één bedrijf dat alle diensten biedt onder één naam. Want dat is wat ons sterk maakt. Natuurlijk zijn er vragen en een paar daarvan beantwoorden wij al in de video. Heb je vragen? Wend je dan tot je leidinggevende of spreek ons aan.

Voor nu is het belangrijk om dit nieuws intern te delen met alle collega’s. Na de zomervakantie gaan wij dit naar al onze klanten en de markt communiceren. Want wij hebben nieuws te vertellen waar wij blij mee zijn en een naam waar wij trots op mogen zijn!